Restoran

Tradicionalna srpska i leskovačka kuhinja sa nezaobilaznim specijalitetima sa roštilja, ali i jedinstvenim specijalitetima po kojima se Kompleks Apostolović već pozcionirao i kao gastronomski raj.

Vredni kulinari posebno preporučuju proju, pite, banice i zeljanice po starim srpskim receptima, bifteke, ukusnu jagnjetinu iz sačeva, jagnjeće i praseće pečenje sa ražnja.

Iz ovdašnje prostrane i savremeno opremljene kuhinje izlaze i jela kojih nema nigde osim u ovom čudesnom restoranu na vodi.

Brižljivo odabrani majstori, koji u vitrinama već ređaju zlatne nagrade sa kulinarskih takmičenja, po posebnim receptima spremaju specijalitet “Apostolovićeva Loza”, svinjski file na vinovoj lozi, sa zapečenim pasuljem i kajmakom, a sve zagrejano na plamenu, pred očima gosta. Tu je, između ostalog, i “NE Studen kamen Apostolović” junetina sa pireom od krompira i paradajza u sosu od badema i pomorandže, dok se iz “Čarobnog grneta” može probati ragu od povrća sa dodatkom voća.

Tajna ovih ukusnih i traženih jela je u načinu spremanja, ali i u zanosnim aromama raznih bilja.